Het realiseren van uw woning

Heeft u een bouwkavel gekocht of bent u dat van plan? Dan heeft u een unieke kans om uw droomhuis bouwen. Het is mijn ambitie om voor u een mooi en inspirerend ontwerp te maken zodat u er in de toekomst met veel plezier kan wonen.

 

Het proces, stap voor stap

Gezamenlijk bespreken we uw wensen wat betreft indeling, vormgeving en materialen. Pas wanneer het schetsontwerp aan al uw wensen voldoet, gaan we de volgende fasen in met detaillering van exterieur en interieur, de bouwaanvraag en de uitvoeringstekeningen. 

 

Het bouw proces

Het bouwen van een nieuwe woning is een complex proces. Door te werken volgens een helder stappenplan zijn de verschillende fasen goed te overzien. Dat begint met een schetsontwerp dat gepresenteerd en verder ontwikkeld wordt met behulp van 3D impressies en eventueel een maquette.

De mogelijkheden variŽren van landelijke buitenwoningen met houtenspantconstructies tot stedelijke woningen met een eigentijdse uitstraling. Heeft u een kavel op het oog of net aangekocht waarvoor u uw idee wilt laten uitwerken, dan kunt u altijd een schetsontwerp ter inspiratie laten maken.

 

Contact

Indien u vragen heeft, langs wilt komen voor een afspraak of een offerte wilt ontvangen kunt u uiteraard altijd contact met mij opnemen.